TRANSPORT EN PLAATSING

Voor zorgeloos transport van A naar B

Systolé Logistics verzorgt al ruim 30 jaar het transport en de plaatsing van mobiele (medische) oplossingen. Van vergunningen tot transport: Systolé Logistics weet de weg in Nederland, zowel letterlijk als figuurlijk. Systolé Logistics onderscheidt zich door  kennis en expertise én door een grote persoonlijke betrokkenheid van de medewerkers.
Voordat uw mobiele oplossing verplaatst wordt, doet Systolé Logistics uitgebreid onderzoek naar de locatie en de bijbehorende faciliteiten. Hierbij gaat het om bijvoorbeeld de juiste  vergunningen, stroomvoorziening, de ondergrond en de bereikbaarheid. Voor vertrek wordt de mobiele oplossing transport gereed gemaakt en de nieuwe standplaats wordt gecontroleerd. Het transport wordt uitgevoerd door een ervaren transporteur en door Systolé Logistics begeleid. Bij aankomst op de locatie wordt de mobiele oplossing volledig gebruiksklaar opgebouwd. Hierbij is te denken aan het aansluiten op de stroomvoorziening, het waterpas stellen, monteren van trappen en het aansluiten en opstarten van aanwezige apparatuur.

 

 

ISO 14001:2015 certificering
Bij Systolé Logistics geven we om het milieu en de wereld waarin we leven. Wij hebben ons te doel gesteld om onze milieuprestaties te verbeteren door efficiënter gebruik te maken van onze bronnen en vermindering van ons algehele energieverbruik. Onlangs hebben wij ons ISO 14001:2015-certificaat behaald. De ISO 14001 is een internationaal overeengekomen norm, die de vereisten voor een milieubeheersysteem vastlegt.

 

 

 

 

 

CONTACT?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening?
Neem dan via dit formulier contact met ons op en wij zullen u zo snel mogelijk te woord staan.